conjunt ecocamp

benvinguts

L’ecocamp Vinyols és un càmping familiar integrat en una finca agro-ecològica de la Costa Daurada. Situat al poble de Vinyols i els Arcs, una petita vila de llarga tradició agrícola a tot just a 5km de les platges de Cambrils.

Respectem i ens estimen els animals, els arbres i l’entorn i compartim aquests valors amb tothom qui ens visita. Aquí gaudireu del contacte amb l’ambient rural.

Un espai on desconnectar i gaudir de la vida tranquil·la i pausada del món rural; on la canalla pot descobrir i interactuar amb els animals i l’entorn; jugar al parc infantil, a la casa de l’arbre o sota els arbres fruiters i quan la calor arriba, banyar-se a la piscina.

allotjaments

bungalous

Els bungalous són ideals per les vacances amb família a l’estar ben equipats, tenen una superfície de 45m2 i una capacitat per a 4/5 persones.

caravanes

Les caravanes estan reformades com a dormitori i, en cas de mal temps, sala d’estar o menjador. Amb una superfície de 16m2, equip de cuina i taula picnic a l’exterior. Ideal per a 3 persones, 4 si hi ha nens.

tendes de cotó

Les tendes de cotó son l’última incorporació al càmping.  Amb una capacitat per a 4 persones i una superfície de 12m2 són un entremig entre el bungalou i l’acampada.

parcel·les

Les parcel·les oscil·len entre 50m2 i 70m2 amb punts de llum propers i servei de sanitaris amb aigua calenta i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i nadons. 

Vols ser el primer en conèixer les nostres novetats?

Inscriu-te al nostre butlletí de notícies.

segueix-nos

parlen de nosaltres