bungalous

caravanes

tendes de cotó

parcel·les

bongalous

bungalous

Els bungalous estan equipats per poder passar les vacances amb comoditat. Estan distribuïts en dues habitacions, una habitació amb un llit doble i una altra amb dos llits individuals. Hi ha un bany amb dutxa i una cuina-menjador, on trobem un llit addicional.

Els bungalous estan organitzats al voltant de dues places deixant una àrea central. Es permet només l’entrada de vehicles a la zona de bungalou per carregar i descarregar, sent així una zona més tranquil·la i segura.

parcel·les

caravanes

Les nostres caravanes fixes són una bona alternativa tant del bungalou com de l’acampada convencional, ja que és un entremig d’ambdues. Tenen capacitat per a quatre persones.

Fan 4m de llarg per 2m d’ample i l’interior servei de dormitori. Els dies de mal temps es pot habilitar com a sala-menjador. A l’interior hi ha dos bancs amb taula al mig, i un banc en forma d’L. Quan està muntat com a dormitori (taula plegada) hi ha un espai per dormir de 200x190cm (3 persones), a més del banc de 60x190cm (1 persona)

A l’exterior hi ha ombra, amb una taula i 4 cadires, a més de l’equip de cuina.

L’equip de cuina inclou: moble cuina càmping, fogó, vaixella i bateria per a 4 persones, nevera estil minibar amb petit congelador.

tendes de cotó

tendes de cotó

Les tendes de cotó són una bona alternativa tant del bungalou com de l’acampada convencional, ja que és un entremig d’ambdues. Tenen capacitat per a quatre persones.

Disposa d’un matalàs doble i dos individuals. Davant de la tenda hi ha una ombra artificial de 12m2 amb taula i 4 cadires. A més a més, disposen de llum tant a l’interior com a l’exterior de la tenda i d’un lladre per si necessiten connectar altres dispositius.

Aquest allotjament inclou el kit de cuina que disposa de la cuineta de gas d’un fogó, el moble cuina, una nevera i vaixella per a 4 persones.

Icones-04

parcel·les

La zona d’acampada consta d’una trentena de parcel·les on acampar en tenda i una trentena més on acampar en caravana, amb punts de connexió a l’electricitat i punts d’aigua generals.

 Les parcel·les oscil·len entre 50m2 i 70m2, depenent de si són per acampar en tenda o caravana. Les parcel·les per a tenda es troben entre avellaners centenaris, mentre que les parcel·les per a caravana hi trobem arbres joves de mèlies, moreres i catalpes. 

El cotxe el podreu estacionar dins la vostre parcel·la, no és permès que envaïu la parcel·la veïna, ni al camí de pas. En cas de que no hi càpiga haurà d’aparcar-se al pàrking de l’entrada. 

Els sanitaris disposen d’aigua calenta i és potable. L’edifici dels serveis està tocant a les parcel·les, està adaptat tant per a persones amb mobilitat reduïda com per nadons.