bungalous

tendes de cotó

parcel·les

bongalous

bungalous

Els bungalous estan equipats per poder passar les vacances amb comoditat. Estan distribuïts en dues habitacions, una habitació amb un llit doble i una altra amb dos llits individuals. Hi ha un bany amb dutxa i una cuina-menjador, on trobem un llit addicional.

Els bungalous estan organitzats al voltant de dues places deixant una àrea central. Es permet només l’entrada de vehicles a la zona de bungalou per carregar i descarregar, sent així una zona més tranquil·la i segura.

tendes de cotó

tendes de cotó

Les tendes de cotó són una bona alternativa tant del bungalou com de l’acampada convencional, ja que és un entremig d’ambdues. Tenen capacitat per a quatre persones.

Disposa d’un matalàs doble i dos individuals. Davant de la tenda hi ha una ombra artificial de 12m2 amb taula i 4 cadires. A més a més, disposen de llum tant a l’interior com a l’exterior de la tenda i d’un lladre per si necessiten connectar altres dispositius.

També teniu l’opció de llogar el kit de cuina que inclou la cuineta de gas d’un fogó, el moble cuina, una nevera i vaixella per a 4 persones.

parcel·les

parcel·les

La zona d’acampada consta d’una trentena de parcel·les on acampar en tenda i una trentena més on acampar en caravana, amb punts de connexió a l’electricitat i punts d’aigua generals.

 Les parcel·les oscil·len entre 50m2 i 70m2, depenent de si són per acampar en tenda o caravana. Les parcel·les per a tenda es troben entre avellaners centenaris, mentre que les parcel·les per a caravana hi trobem arbres joves de mèlies, moreres i catalpes. 

El cotxe el podreu estacionar dins la vostre parcel·la, no és permès que envaïu la parcel·la veïna, ni al camí de pas. En cas de que no hi càpiga haurà d’aparcar-se al pàrking de l’entrada. 

Els sanitaris disposen d’aigua calenta i és potable. L’edifici dels serveis està tocant a les parcel·les, està adaptat tant per a persones amb mobilitat reduïda com per nadons.