activitats

granja i animals

hort i fruiters

botiga eco

cafeteria i restaurant

lleure infantil

piscina

altres serveis

allotjament-serveis-bloc-04

activitats en família

Les activitats que fem al nostre càmping estan relacionades amb l’entorn, la granja, els arbres i el medi que ens envolta.

Oferim una alternativa d’activitats en família  on donem l’oportunitat de gaudir tots junts de la vida al camp en funció de cada estació.

A la primavera treballem l’hort, plantem, sembrem, reguem i també collim quan ha arribat el moment, alimentem els animals i recollim els ous, pentinem i pugem sobre l’euga Princesa i passegem en carret.

En temporada alta ho complementem amb altres activitats com jocs de pista, tallers artístics/manualitats, danses, tallers de cuina en família, xerrades a la fresca, titelles i espectacles.

També ens agraden les festes i jornades especials. Les preparem, les celebrem i les gaudim com ara les calçotades, Sant Joan o la Castanyada...

allotjament-serveis-bloc-05

granja i animals

 

A la granja trobem gallines, galls i pollets, oques, ànecs i dues porquetes una mica grasses, l’euga Princesa i la poni Sofia.

Anem dos cops el dia a donar de menjar als animals, un pel matí i un per la tarda quan pleguem els ous.

Durant el dia podreu veure els animals campant per tota la finca ja que hi circulen lliurement.

allotjament-serveis-bloc-06

hort i fruiters

Cultivem una finca de 5 hectàrees de forma ecològica, anomenada Maspubills. És una finca típica del pre- litoral català, on hi tenim diferents arbres fruiters, ametllers, avellaners i oliveres.

L’hort és part del conjunt de l’ecocamp, que ens proporciona contacte amb la terra i ens regala les millors hortalisses.

En aquests espais fem varies activitats durant l’any, l’hort durant la primavera-estiu i els arbres segons la maduració dels seus fruits.

L’estany, a més a més de ser la casa de les granotes i de les culleretes o capgrossos, té una funció biològica. Atrau tot tipus de fauna que afavoreix el cultiu biològic. Per això hem de tindre-hi molta cura i respectar aquest ecosistema. Les granotes i les libèl.lules que hi viuen també ajuden a atenuar les picades dels mosquits a ple estiu.

allotjament-serveis-bloc-18

botiga eco

La botiga està ubicada dins l’edifici principal, hi trobareu productes bàsics d’alimentació i especialitats ecològiques, no es tracta d’una botiga amb gran varietat de productes, ja que el poble és a 500m de l’ecocamp i allí s’hi pot comprar de tot.

Podreu trobar-hi begudes vegetals, cereals, i diferents classes de tes. Espècies, sals, tomàquet i couscous, entre altres coses.

allotjament-serveis-bloc-07

cafeteria i restaurant

El Restaurant i la cafeteria estan dins de l’edifici principal, al costat de la recepció.

A la cafeteria hi tenim begudes i snacks de procedència ecològica, cervesa artesana i cafè de comerç just. Hi ha un espai perquè els més menuts puguin jugar mentre els grans poden gaudir de la premsa escrita o connectar-se a la xarxa. I quan fa bo no hi ha res com prendre alguna cosa a la terrassa prenent el sol.

El restaurant és dins la sala gran. Hi oferim una cuina saludable, de temporada i amb productes locals.  

L’horari d’obertura diària és del 15 de juny al 15 de setembre. Pel que fa a la temporada baixa tenim servei de cap de setmana (de divendres sopar a diumenge dinar).

Informar-vos també que teniu la opció d’agafar la pensió alimentaria, poden escollir entre; sols esmorzar, mitja pensió o pensió completa.

allotjament-serveis-bloc-08

lleure infantil

En ple punt de trobada, entre la terrassa de la cafeteria, el camp de futbol i la piscina, trobem el parc infantil, onn els més petits s’aventuren gaudint de les diferents zones de joc.  

Gaire bé a tocar, trobem una pista de ping-pong, per jugar-hi, o us podeu portar les paules i pilota de casa o demanar-nos.ho a la recepció del càmping.

allotjament-serveis-bloc-09

piscina

I quan la temperatura comença a escalfar, la piscina i els voltants s’omplen de somriures i de bon ambient, convertint-se amb el punt de trobada per a petits i grans.

Centrada enmig de gespa natural i a l’ombra d’ametllers, cirerers i plataners és l’espai de més èxit en ple estiu.

La piscina és de forma circular amb dues zones separades per escales, una d’elles té més profunditat respecte a l’altra que és pensada per als més menuts.

allotjament-serveis-bloc-20

altres serveis

Dins del càmping podreu trobar altres serveis als esmentats;

Tenim el lloguer de bicicletes a disposició vostre i organitzat des de la recepció.

Disposem de rentadores per tal de poder-vos facilitar l’estada per si us convé.

Varios dies, sobretot a temporades d’estiu, venen al càmping paradetes de fruita i verdura. A més a més, tenim venta de pa cada matí.