Benvolguts amics,
Tots estem vivint un any 2020 atípic. La sacsada que ha provocat el Covid-19 en tota la societat ens afectarà tot l’any, i durarà potser fins al 2021.
En aquesta pàgina us anirem comentat tots els canvis, petits i grans, que aplicarem per tal minimitzar el risc de contagi per Covid-19, tant dins com fora de les nostres instal·lacions.

Heu relaxat la política de cancel·lacions degut al Covid-19?

Aquesta temporada 2020 rebaixem les despeses de gestió a 10€.
Si cancel·leu 10 dies abans, recupereu el 90% de la paga i senyal.
Si cancel·leu 5 dies abans, recupereu el 50% de la paga i senyal.
Si cancel·leu 2 dies abans, recupereu el 10% de la paga i senyal.

I si per força major de Covid-19 no podem venir?

Si us trobeu amb limitació de moviments en orígen i no podeu arribar; o esteu en quarantena Covid-19; o qualsevol altra raó directament relacionada amb el Covid-19, podeu recuperar el 100% de la paga i senyal, descomptant les despeses de gestió, o bé us guardem la paga i senyal amb validesa d’un any des del moment que havíeu d’entrar a fer la vostra estada.

Podem posposar una reserva?

Si, en qualsevol cas, si ho preferiu us podem guardar la paga i senyal per una estada futura en un termini de 12 mesos a contar a partir de la data que teníeu d’arribada. Us demanem que ens aviseu el més aviat possible per poder recol·locar el vostre allotjament.

Teniu més preguntes?

De ben segur que sí, i us demanem que ens les feu arribar per correu electrònic o mitjançat el formulari de contacte de la nostra web. Anirem actualitzant aquesta FAQ amb les vostres preguntes, així com mes informacions relacionades amb el Covid-19.

Es pot venir a visitar el càmpins sense estar allotjat?

En aquests moments i fins nou avís, no es pot. Evitem barrejar gent externa amb la gent allotjada.