Benvolguts clients,

L’actual context provocat pel Covid-19 ens obliga a tots a prendre les mesures necessàries per tal d’evitar el contagi, tant de clients com de treballadors. És per aquesta raó que us demanem llegiu detingudament aquest document amb les mesures preventives de contagi per Covid-19, i que les accepteu abans d’arribar a les nostres instal·lacions.

Abans de la vostra arribada

Autocontrol obligatori

Us demanem que abans de sortir de casa us feu un autocontrol per descartar qualsevol simptomatologia que sigui compatible amb el Covid-19:

 • febre
 • tos
 • dificultats en respirar
 • fatiga
 • mal de cap o de coll
 • pèrdua de gust o olfacte
 • malestar general
 • mucositat
 • dolor generalitzat als ossos o musculatura
 • nàusees, vòmits o diarrea

Si algú de la unitat familiar presenta algun d’aquests símptomes, truqueu primer al 061; després a nosaltres en cas que calgui cancel·lar la reserva. Us recordem que en aquest cas no perdeu la paga i senyal.

Aviseu si no heu pogut fer correctament l’autocontrol de temperatura, a recepció tenim termòmetre sense contacte.

Check-in express

Aquesta temporada hem posat en marxa el check-in express per tal d’estalviar-vos temps d’espera, alhora que evitar aglomeracions fora de recepció. Si opteu pel check-in express, quan arribeu us indiquem el vostre allotjament i ja podeu gaudir del càmping.

Un cop al càmping

Us demanem que respecteu les consignes vigents per evitar contagis per Covid-19. Concretament:

 • renteu-vos o desinfecteu-vos les mans freqüentment.
 • eviteu el contacte físic amb persones fora del vostre entorn proper.
 • si tossiu o estornudeu, poseu-vos la part interior del colze davant la boca.
 • des del 8 de Juliol és obligatori l’ús de mascareta, independentment de la distància de seguretat. Des de l’ecocamp vinyols us recomanem que seguiu sempre les directrius que es marquen des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Considerem que dins la vostra unitat d’allotjament, la unitat familiar no cal que dugui mascareta (bungalou inclosa terrassa, caravana i tenda inclosa la parcel·la, i tot l’espai de les parcel·les).
 • si presenteu algun símptoma compatible amb Covid-19, ailleu-vos en el vostre allotjament evitant qualsevol contacte amb altres clients o treballadors; truqueu al 977.310.300 (Hospital Sant Joan de Reus) per tal que us assessorin; truqueu al 977.850.409 (recepció) per informar.

Cartells informatius i mitjans per a la higiene

En tots els espais comuns trobareu cartells informatius sobre les normes de distanciament, d’higiene, indicadors de dispensadors d’hidrogel, així com aforaments màxims.

Allotjaments

A la sortida de cada client procedim a la neteja i desinfecció de l’allotjament (bungalous, caravanes i tendes). En cas que no hagin passat 48 hores entre la sortida i l’entrada, fem una desinfecció amb canó d’ozó adicional.

En el cas de les parcel·les, procedim a una neteja de la mateixa entre la sortida i l’entrada del següent client.

Bloc de sanitaris

El bloc de sanitaris de la zona d’acampada es neteja i desinfecta 2 cops al dia. A més, fem entre 1 i 4 desinfeccions addicionals en funció de l’ocupació que tinguem. Durant els moments de neteja i desinfecció algunes parts dels sanitaris no seran accessibles. Gràcies per la vostra comprensió.

Piscina

Per accedir a la piscina us heu d’inscriure a recepció. Hi ha 4 torns de piscina al dia, amb un espai de 20 minuts entre torns per tal de desinfectar les superfícies de risc.

La gespa al voltant de la piscina està parcel·lada, garantint la distància de seguretat entre parcel·les. Cada familia (o allotjament) por ocupar una única parcel·la.

Els torns de piscina son: 11h a 13h; 13h20 a 15h20; 15h40 a 17h40; 18h a 20h.

Activitats en família

Aquest any us proposem activitats presencials i autònomes:

 • Presencials: trobareu el programa d’activitats penjat a recepció. Us demanem que us inscriviu a les activitats que voleu fer a recepció, per tal de controlar aforament. Si hi ha molta demanda de qualsevol activitat, la farem 2 torns. Organitzem les activitats de tal manera que sempre pugueu mantenir la distància de seguretat; tot i així us recomanem dur mascareta a sobre.
 • Autònomes: a l’arribada us donarem un passaport d’activitats que podeu fer al vostre ritme al càmping. Per les activitats que requereixen material, us informaren d’en quin horari podeu passar a buscar-lo.

Granja i hort

La visita a la granja la continuem fent cada dia al matí i al vespre (trobareu els horaris al programa d’activitats). No cal inscriure’s per aquesta activitat; si hi ha molta afluència us dividirem en 2 grups.

Les visites a l’hort i a les plantes aromàtiques les trobareu al programa d’activitats. No cal inscriure’s per aquestes activitats.

És obligatori l’ús de mascareta durant les visites a l’hort i la granja: és extremadament difícil garantir la distància de seguretat en tot moment i preferim curar-nos en salut.

Cafeteria i restaurant

L’espai interior de la cafeteria només funciona durant l’horari d’esmorzar, per servir cafès, tes i infusions. A partir de les 10h30 tan sols funciona la barra exterior (caravana La Kanya).

Desinfectem taules i cadires després de cada ús. Si veieu una taula bruta, o amb un cartell vermell a sobre, no hi segueu; demaneu al cambrer que la desinfecti abans.

Al restaurant espereu-vos a que el cambrer us indiqui quina és la vostra taula. El restaurant és un espai on un cop a taula, no portem mascareta. És molt important evitar corredisses, jocs i moviment en general dels més petits. Si no podeu evitar-ho, us demanem que sortiu fora del recinte del menjador.

Per acabar

Demanem a tothom responsabilitat i el compliment d’aquestes mesures. Evitar la propagació del Covid-19 és feina de tots, clients i treballadors, grans i petits; i el no fer-ho ens posa a tots en risc.

Per aquesta raó un informem que el no compliment reiterat d’aquestes mesures pot comportar l’expulsió del càmping de tots els ocupants d’un allotjament, sense dret a compensació o devolució de qualsevol import pagat. Esperem que ho entengueu.

Gràcies per la vostra comprensió i fins ben aviat.