Covid-19 preguntes freqüents

Benvolguts amics,
Tots estem vivint un any 2020 atípic. La sacsada que ha provocat el Covid-19 en tota la societat ens afectarà tot l’any, i durarà potser fins al 2021.
En aquesta pàgina us anirem comentat tots els canvis, petits i grans, que aplicarem per tal minimitzar el risc de contagi per Covid-19, tant dins com fora de les nostres instal·lacions.

Heu relaxat la política de cancel·lacions degut al Covid-19?

Si. És un fet que ningú podrà planificar les seves vacances amb incertesa econòmica i social en què vivim. No té cap sentit demanar 30 dies d’anticipació per recuperar el 90% de la paga i senyal.
Aquesta temporada 2020 rebaixem les despeses de gestió a 10€.
Si cancel·leu 10 dies abans, recupereu el 90% de la paga i senyal.
Si cancel·leu 5 dies abans, recupereu el 50% de la paga i senyal.
Si cancel·leu 2 dies abans, recupereu el 10% de la paga i senyal.

I si per força major de Covid-19 no podem venir?

Si us trobeu amb limitació de moviments en orígen i no podeu arribar; o esteu en quarantena Covid-19; o qualsevol altra raó directament relacionada amb el Covid-19, podeu recuperar el 100% de la paga i senyal, descomptant les despeses de gestió.

Podem posposar una reserva?

Si, en qualsevol cas, si ho preferiu us podem guardar la paga i senyal per una estada futura en un termini de 12 mesos a contar a partir de la data que teníeu d’arribada. Us demanem que ens aviseu el més aviat possible per poder recol·locar el vostre allotjament.

Quan obrireu?

És la pregunta del mil.lió. A data d’avui creiem poder obrir el 19 de Juny, divendres. La idea és començar a posar les instal·lacions en condicions el 15 de Juny, començant per la zona d’acampada i sanitaris, i edifici principal i voltants.

I la piscina, per quan? I com?

Estem a l’espera de saber en quina fase es permetrà l’obertura. Són 3 dies de feina entre buidat (i salvar les granotes que s’hi han instal·lat), netejar, fer la vorada, i tornar a omplir.
En el com hi estem treballant; segurament marcarem parcel·les familiars a la gespa que respectin els 2m. de distància entre famílies; caldrà potser establir torns per que ningú es quedi sense poder-se banyar; i mirarem de completar la piscina amb jocs d’aigua al costat de la pista.

Teniu més preguntes?

De ben segur que sí, i us demanem que ens les feu arribar per correu electrònic o mitjançat el formulari de contacte de la nostra web. Anirem actualitzant aquesta FAQ amb les vostres preguntes, així com mes informacions relacionades amb el Covid-19.

Llegir més

Oferta del 23 al 28 de març 2018

Teniu vacances en família els dies previs a la Setmana Santa?

A l’ecocamp Vinyols tenim una oferta ben gustosa per venir allotjat en bungalou per a 4/5 persones. Veniu a gaudir de les nostres activitats en família, la granja i l’hort ecològic!

Llegir més

Contes infantils sobre el respecte al medi ambient

Els nens són el futur per crear un món millor, és per això que conscienciar-los de que respectin la naturalesa i el medi ambient és fonamental perquè segueixin una línia molt més sostenible pel futur de la terra i la societat.  Ensenyar-los de ven petits a gaudir de la natura respectant la flora i la fauna, així com també conscienciar-los de realitzar un consum sostenible, el reciclatge, la compra de productes de proximitat i ecològics és cosa de tots, i sobretot, de l’educació a casa i a l’escola.

Llegir més

El Parc Samà, un jardí eclèctic de regust colonial

El Parc Samà és un jardí botànic privat obert al públic que el trobaràs a tan sols 2 minuts de l’Ecocamp. El Parc Samà es pot definir com un conjunt exemplar d’eclecticisme romàntic català de regust colonial i és una mescla de jardí botànic, zoològic i bosc autòcton. Construiït l’any 1881 durant el moviment cultural del romanticisme, coincidia amb una manera nova de veure el món molt més sentimental i defugint una mica de la raó. La premisa principal dels dissenyadors de l’època era trencar amb la rigidesa i l’estructuraió del jardí francès que s’estilava per tornar a la natura i a l’exòtic.

Llegir més

Oferta Pont de Desembre

Del 5 al 10 de desembre t’oferim descomptes especials per a que gaudeixis amb tota la família de la tranquil·litat i la natura  al Càmping Ecològic de la Costa Daurada. Un entorn ideal per a famílies on els més petits aprendran a cuidar de la natura, estimar els animals i descobrir un entorn segur per poder jugar amb altres nens i fer noves amistats.

Llegir més