imatge del covid-19

Normes Covid-19

Benvolguts clients,

L’actual context provocat pel Covid-19 ens obliga a tots a prendre les mesures necessàries per tal d’evitar el contagi, tant de clients com de treballadors. És per aquesta raó que us demanem llegiu detingudament aquest document amb les mesures preventives de contagi per Covid-19, i que les accepteu abans d’arribar a les nostres instal·lacions.

Abans de la vostra arribada

Autocontrol obligatori

Us demanem que abans de sortir de casa us feu un autocontrol per descartar qualsevol simptomatologia que sigui compatible amb el Covid-19:

 • febre
 • tos
 • dificultats en respirar
 • fatiga
 • mal de cap o de coll
 • pèrdua de gust o olfacte
 • malestar general
 • mucositat
 • dolor generalitzat als ossos o musculatura
 • nàusees, vòmits o diarrea

Si algú de la unitat familiar presenta algun d’aquests símptomes, truqueu primer al 061; després a nosaltres en cas que calgui cancel·lar la reserva. Us recordem que en aquest cas no perdeu la paga i senyal.

Aviseu si no heu pogut fer correctament l’autocontrol de temperatura, a recepció tenim termòmetre sense contacte.

Check-in express

Tenim en marxa el check-in express per tal d’estalviar-vos temps d’espera, alhora que evitar aglomeracions fora de recepció. Si opteu pel check-in express, quan arribeu us indiquem el vostre allotjament i ja podeu gaudir del càmping.

Un cop al càmping

Us demanem que respecteu les consignes vigents per evitar contagis per Covid-19. Concretament:

 • renteu-vos o desinfecteu-vos les mans freqüentment.
 • eviteu el contacte físic amb persones fora del vostre entorn proper.
 • si tossiu o estornudeu, poseu-vos la part interior del colze davant la boca.
 • És obligatori l’ús de mascareta, independentment de la distància de seguretat. Des de l’Ecocamp vinyols us recomanem que seguiu sempre les directrius que es marquen des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Considerem que dins la vostra unitat d’allotjament, la unitat familiar no cal que dugui mascareta (bungalou inclosa terrassa, caravana i tenda inclosa la parcel·la, i tot l’espai de les parcel·les).
 • si presenteu algun símptoma compatible amb Covid-19, aïlleu-vos en el vostre allotjament evitant qualsevol contacte amb altres clients o treballadors; truqueu al 977.310.300 (Hospital Sant Joan de Reus) per tal que us assessorin; truqueu al 977.850.409 (recepció) per informar.

Cartells informatius i mitjans per a la higiene

En tots els espais comuns trobareu cartells informatius sobre les normes de distanciament, d’higiene, indicadors de dispensadors d’hidrogel, així com aforaments màxims.

Allotjaments

A la sortida de cada client procedim a la neteja i desinfecció de l’allotjament (bungalous, caravanes i tendes). En cas que no hagin passat 48 hores entre la sortida i l’entrada, fem una desinfecció amb canó d’ozó addicional.

L’accés al càmping queda limitat exclusivament a les persones allotjades (que pernocten al càmping). Per rebre visites, consulteu amb recepció.

En el cas de l’acampada, recordem que només s’accepten 6 persones per parcel.la com a màxim.

Bloc de sanitaris

El bloc de sanitaris de la zona d’acampada es neteja i desinfecta 2 cops al dia. A més, fem entre 1 i 4 desinfeccions addicionals en funció de l’ocupació que tinguem. Durant els moments de neteja i desinfecció algunes parts dels sanitaris no seran accessibles. Gràcies per la vostra comprensió.

Activitats en família

Trobareu el programa d’activitats penjat a recepció. Si hi ha molta demanda de qualsevol activitat, farem grups. Organitzem les activitats de tal manera que sempre pugueu mantenir la distància de seguretat; tot i així us recordem que heu de portar mascareta.

Granja i hort

La visita a la granja la continuem fent cada dia al matí i al vespre (trobareu els horaris al programa d’activitats). No cal inscriure’s per aquesta activitat; si hi ha molta afluència us dividirem en 2 grups.

Per l’estiu: Les visites a l’hort i a les plantes aromàtiques les trobareu al programa d’activitats. No cal inscriure’s per aquestes activitats.

És obligatori l’ús de mascareta durant les visites a l’hort i la granja: és extremadament difícil garantir la distància de seguretat en tot moment.

Cafeteria i restaurant

Actualment a l’espai interior de la cafeteria hi ha un aforament màxim de 15 persones. Al no tenir servei a taula, podeu demanar a la barra però no s’hi pot estar consumint.

La limitació actual és de 4 comensals màxim per taula o agrupació de taules, excepte si pertanyen a la mateixa bombolla de convivència.

Desinfectem taules i cadires després de cada ús. Si veieu una taula bruta, o amb un cartell vermell a sobre, no hi segueu; demaneu al cambrer que la desinfecti abans.

És molt important evitar corredisses, jocs i moviment en general dels més petits. Si no podeu evitar-ho, us demanem que sortiu fora del recinte del menjador o cafeteria.

Per acabar

En el moment que feu reserva i/o que gaudiu de la vostra estada al càmping, donem per fet que coneixeu i sou conscients de les mesures, normes, restriccions i/o prohibicions vigents en cada moment en matèria de salut pública establertes per les autoritats. 

De la mateixa manera, les mesures de prevenció que apliquem, poden variar al llarg de la temporada segons la situació en cada moment.

Demanem a tothom responsabilitat i el compliment d’aquestes mesures. Evitar la propagació del Covid-19 és feina de tots, clients i treballadors, grans i petits; i el no fer-ho ens posa a tots en risc.

Per aquesta raó un informem que el no compliment reiterat d’aquestes mesures pot comportar l’expulsió del càmping de tots els ocupants d’un allotjament, sense dret a compensació o devolució de qualsevol import pagat. Esperem que ho entengueu.

Gràcies per la vostra comprensió i fins ben aviat.

Llegir més

Covid-19 preguntes freqüents

Benvolguts amics i amigues,
En aquesta pàgina us anirem comentat tots els canvis, petits i grans que ens afecten en relació a l’epidèmia de Covid-19, a les nostres instal.lacions.

Heu relaxat la política de cancel·lacions degut al Covid-19?

Aquesta temporada 2021 rebaixem les despeses de gestió a 5€ per imports menors de 100€ i 10€ per imports superiors a 100€.
Si cancel·leu 10 dies abans, recupereu el 90% de la paga i senyal.
Si cancel·leu 5 dies abans, recupereu el 50% de la paga i senyal.
Si cancel·leu 2 dies abans, recupereu el 10% de la paga i senyal.

I si per força major de Covid-19 no podem venir?

Si teniu reserva i encara no hem pogut obrir, o si us trobeu amb limitació de moviments en orígen i no podeu arribar; o esteu en quarantena Covid-19; o qualsevol altra raó directament relacionada amb el Covid-19, podeu recuperar el 100% de la paga i senyal, descomptant les despeses de gestió, o bé us guardem la paga i senyal amb validesa d’un any des del moment que havíeu d’entrar a fer la vostra estada.

Podem posposar una reserva?

Sí, en qualsevol cas, si ho preferiu us podem guardar la paga i senyal per una estada futura en un termini de 12 mesos a comptar a partir de la data que teníeu d’arribada. Us demanem que ens aviseu el més aviat possible per poder recol·locar el vostre allotjament.

Teniu més preguntes?

De ben segur que sí, i us demanem que ens les feu arribar per correu electrònic o mitjançat el formulari de contacte de la nostra web. Anirem actualitzant aquesta FAQ amb les vostres preguntes, així com mes informacions relacionades amb el Covid-19.

Es pot venir a visitar el càmpins sense estar allotjat?

En aquests moments i fins nou avís, no es pot. Evitem barrejar gent externa amb la gent allotjada.

Llegir més