filosofia

Creiem en una alimentació saludable, amb productes ecològics, de temporada i de proximitat. Un bon producte fresc i de qualitat, arribat directament del productor, i treballat amb amor a la nostra cuina; elaborem al moment els vostres plats.

La nostra xefa Montse Queralt forma part de la comunitat #slowfood, i la nostra cuina segueix la mateixa filosofia de preservació de la cultura culinària de la nostra regió.

Defensem una mateixa alimentació saludable i natural per a totes i tots, incloent els més menuts, que en ple creixement necessiten àpats tant variats i equilibrats com els adults. Els nostres plats són els mateixos per grans que per petits, adequant-ne la quantitat.

espais

Durant els mesos que encara refresca i ve de gust menjar calent, utilitzem el menjador interior: una sala diàfana de 250m2 amb terra de fusta i un gran finestral cara a mar amb vistes als arbres fruiters i l’estany. Els dies que baixa la temperatura escalfem l’espai amb l’estufa de closca d’avellana, que dóna molt caliu.

I quan comença el bon temps passem al menjador d’estiu: un espai amb taules de fusta estil  picnic a la cara nord de l’edifici, a l’ombra dels arbres i a la fresca de la brisa que arriba de mar. Al vespre tot l’espai queda il·luminat per fanalets, i durant l’estiu acompanyem alguns sopars de música en directe.

Així que tant si plou com si fa vent, si el dia és fred o calorós, a casa nostra sempre hi trobareu un lloc tranquil i acollidor on gaudir d’un bon àpat en família.

oferta

Al nostre restaurant podreu venir-hi a dinar i a sopar, on hi trobareu una oferta variada i equilibrada, saludable i natural. Tot elaborat a la nostra cuina amb producte ecològic, fresc i de proximitat. Formem part de l’Associació de Celíacs de Catalunya i adaptem la nostra oferta a qualsevol al·lèrgia o sensibilitat alimentària. Estem oberts tots els caps de setmana, ponts, festius i vacances escolars.